Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /www/includes/file.phar.inc).

Home

Welkom op de site van Ouderen Gelderland

Nieuws:

In verband met corona liggen onze ontmoetingsactiviteiten stil.

Ook al onze eetcafeactiviteiten liggen stil. Zodra er weer toestemming is gaan we verder. In de tussentijd proberen op we andere manieren ouderen die eenzaam zijn met elkaar te verbinden en te ondersteunen.

--------------------------------

Ouderen Gelderland is een stichting die activiteiten organiseert voor ouderen. Op dit moment zijn we vooral actief in Tiel en omgeving. We organiseren evenementen die ouderen in beweging krijgen en samenbrengen. Zo kunt u meedoen met het jaarlijkse kerstdiner voor eenzame ouderen, de zomerse beweegactiviteiten die georganiseerd worden of mee-eten bij de diverse eettafels. Schrijf u in voor de diverse eettafels via het inschrijfformulier

De doelstelling van Ouderengelderland is het samen brengen van ouderen die kennis willen maken met 'nieuwe' buren uit hun omgeving, zodat ze samen leuke dingen kunnen ondernemen. Dit doen we door mensen samen te brengen met het organiseren van sportieve en smaakvolle evenementen. 

 Kerstdiner 2017 weer geslaagd evenement

De maandelijks open eettafel in Tiel Oost is ook één van de voorbeelden. In de komende periode willen we nog diverse eettafels starten. Mensen die graag een eettafel willen in hun eigen buurt, wijk of dorp, kunnen contact met ons opnemen. 

OuderenGelderland is in 2015 opgericht en is hard aan het werk om deze vrijwilligersorganisatie verder vorm te geven. We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die de organisatie komen versterken. Kijk voor meer informtie bij het onderdeel vrijwilligers

Namens Ouderengelderland,

Frederik Bennis