Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/ouderen-gelderland.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

ANBI

OuderenGelderland bezit sinds enige tijd de ANBI status. Met deze status kunnen mensen die een schenking doen en deze kosten  aftrekken van de belasting als gift. Dit is fiscaal zeer voordelig als schenking.  Dat voordeel loopt sterk op door de ANBI status. Op ANBI calculator  kunt u uitrekenen hoeveel u netto betaalt als u de gift aftrekt bij de belastingdienst. Wilt u meer informatie of wilt u een schenking doen? neem dan contact op met Frederik Bennis en mail naar info@ouderengelderland.nl 

Voorwaarden ANBI status

Stichting Ouderengelderland wil een financieel gezond beleid voeren, waarbij ze zoekt naar een combinatie van inkomsten. DIt zorgt voor risicospreiding en stabiele groei van de organisatie.  De inkomsten waar Ouderengelderland naar streeft bestaan uit een combinatie van:

  • fondsen en sponsors voor nieuw op te zetten activiteiten en projecten
  • gemeenten en zorgorganisaties voor een stabiele jaarlijkse financiering
  • bijdragen van deelnemers voor kostendekkende activiteiten  met een structureel karakter

Om aan de ANBI status te voldoen is dit ook opgenomen in de Statuten waarbij staat dat bij opheffing van de stichting de financien ten goede komen  aan het doel zoals dit in de statuten benoemd staat. Ons fiscaal nummer is 855656840 en we staan onder nr. 64414590 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Verantwoording inkomsten OuderenGelderland 2017 (inclusief sponsors en fondsen 2017)

Hier vindt u de concept jaarrekening en het jaarverslag van 2017

Verantwoording inkomsten OuderenGelderland (inclusief sponsors en fondsen 2016)

Hier vindt u de jaarrekening en het jaarverslag van 2016.

Verantwoording inkomsten Ouderengelderland door sponsors en fondsen 2015. 

Onder deze link kunt u de financiele verantwoording over 2015 terugvinden.